Wat zit inbegrepen in Operational Lease

Full operational lease is de meest uitgebreide en meest gekozen leasevorm. De hoogste graad in service bij Vectus Lease. Wij verzorgen alle reguliere kosten voor een maandelijks leasetarief. Hieronder vallen alle benodigdheden voor de auto gedurende het leasecontract. Onder andere, onderhoud, vervangend vervoer, houderschapsbelasting en verzekeringen. 

Wij ontfermen ons over alle administratieve handelingen. Eventueel is er zelfs de mogelijkheid de leasecontracten uit te breiden met een tankpas, laadpas en winterbanden. Wij hebben voor de opslag van de banden een landelijke dekking voor wissel en opslag, u hoeft hier dus nooit ver voor te reizen en u kunt hiervoor de meest praktische plaats kiezen die voor u logistiek het makkelijkst is. Hetzelfde geldt voor het onderhoud van uw auto. Het enige wat wij verwachten is dat dit bij een merkdealer uitgevoerd wordt. Verder kunt u bij elke dealer terecht waar u zich op dat moment bevindt.

Voordelen Full Operational Lease

De grootste voordelen van deze ook wel “all inclusive” leasevorm zijn dat wij alle zorgen voor de auto uit handen nemen en alles voor u beheren en u uw vermogen beschikbaar houd waarmee u uw handel kunt voortzetten. Bij deze leasevorm heeft u niet het nadeel van een eventuele lagere restwaarde. De auto blijft gedurende de gehele looptijd in het bezit van Vectus Lease, waardoor u ook hier geen risicodrager bent. 

Deze leasevorm kunnen wij aanbieden op nieuwe personenauto’s, voor jong gebruikte auto’s en zelfs voor grijs kenteken bedrijfswagens. Als u bij een dealer een specifieke voorraad auto heeft zien staan, nieuw of gebruikt willen wij heel graag aan de slag en er ten alle tijden proberen uit te komen met de dealer waar deze auto staat. In deze leasevorm bent u ook verzekerd in geheel Europa. Enkele uitzonderingen daargelaten. U wordt 24/7 op weg geholpen, of zelfs afgesleept naar de dichtstbijzijnde dealer. Indien dit het geval is kunt u uw weg vervolgen met een vervangende auto. Vectus Lease beschikt over zijn eigen 24/7 pechservice. U bent hier uiteraard ook voor verzekerd. 

Het team van Vectus Lease staat voor u klaar om de juiste auto voor u te vinden en indien gewenst via de dealer van uw keuze te laten leveren.