Lease auto’s Amsterdam

Als u een bedrijf inschakelt om uw auto’s te leasen dan gaat u er van uit dat dit op een professionele wijze gebeurt. De auto’s zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel van uw bedrijf, waarvan u graag wilt dat deze op de weg zitten zonder problemen. Voor een leaseauto in Amsterdam bent u bij Vectus Lease aan het juiste adres. Ons bedrijf bestaat uit professionals die precies weten hoe je een klant perfect ontzorgt als het gaat om het gebruik van een lease auto’s in Amsterdam of heel Nederland. Op zoek naar leasewagens? Dan heeft u met Vectus Lease de juiste partij gevonden.

Vectus Lease biedt alle soorten lease auto’s Amsterdam aan. Van Operational lease tot financial lease en alles daar tussen. Heeft u een lease auto Amsterdam nodig maar wilt u wel flexibel blijven wat betreft de looptijd? Maak dan gebruik van onze Shortlease, waarbij u na de eerste maand het contract kunt opzeggen wanneer u maar wil! Vectus Lease is dealer en merkonafhankelijk en dat maakt het voor u mogelijk om te kunnen kiezen voor elk type en merk auto dat op dit moment op de markt verkrijgbaar is. Ook kunt u altijd bij dealer bij u in de buurt terecht wanneer uw auto onderhoud nodig heeft.

Niet alleen in Amsterdam kunt u gebruik maken van onze diensten. Vectus Lease levert auto’s aan bedrijven door heel Nederland en maakt gebruik van dealerbedrijven door heel het land. Op deze manier is Vectus Lease altijd bij u in de buurt.

Dus bent u op zoek naar lease auto’s Amsterdam en omstreken, dan is Vectus Lease voor u de juiste keus!