Vincent-trans“Al bijna 20 jaar werk ik in de leasebranche en ik heb de markt in die jaren zien veranderen. Waar het tot zo’n 5, 6 jaar geleden normaal was dat men een auto bestelde die aan alle persoonlijke wensen voldeed, 4 jaar ingezet werd met aan het eind van de rit minimaal 120.000 kilometer op de teller, wordt mij de laatste jaren steeds vaker de vraag gesteld of ik ‘morgen’ een auto beschikbaar heb voor 6, 12 of 24 maanden.” 

Het is een sport om de juiste auto te vinden!

“Het mooiste is als ik een shortlease aanvraag krijg waarvan je in eerste instantie denkt: ‘dat gaat nooit lukken’. De klant wil natuurlijk graag bepaalde opties en heeft een voorkeur qua kleur. De sport is dan een jong gebruikte of (nieuwe) voorraadauto te vinden die zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de klant. Altijd leuk als het weer gelukt is!”

Met vriendelijke groet, Vincent Schreurs, commerciële binnendienst


Huidig aanbod Actie Auto’s

ActieautosWe hebben weer een aantal mooie jonge occasions en voorraadauto’s beschikbaar die per direct de weg op kunnen. Wilt u ‘vanaf morgen’ voordelig en voor een flexibele periode rijden in een Kia Niro, Volkswagen Golf, Mitsubishi Outlander, Fiat 500 cabrio, Volvo V40 of een andere auto? Bel Vincent dan meteen op 020-5060016!

Bekijk hier deze en onze andere direct beschikbaar auto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.