Operational Lease

Met deze leasevorm besteedt u het volledige beheer en risico van het wagenpark uit. Operational Lease is mogelijk voor alle merken, auto’s op benzine, diesel, gas of elektrisch, voor een periode van een aantal jaren en vanaf 10.000 kilometer per jaar.

vanaf

€ 179,- p/m

Met een full operational leasecontract heeft u geen zorgen over de afschrijving van de auto, BPM en rente. De auto is all risk verzekerd, inclusief schadeverzekering inzittenden, maar ook reparatie, onderhoud en vervanging van de banden zijn inbegrepen. Net als de houderschapsbelasting, vervangend vervoer en eventueel de brandstofkaart.

Alle kosten voor het wagenpark zijn vooraf eenvoudig te budgetteren. Deze leasevorm is gericht op het gemak voor de berijder zoals een snelle schade afhandeling, inzet vervangend vervoer en eventueel de brandstofkaart.

 

Occasion / Tweedehands Lease

Als u kiest voor een jong gebruikte leaseauto, dan kunnen wij u tegen een gunstiger tarief een auto aanbieden uit onze gebruikte leasevloot. Indien wij niet beschikken over de door u gevraagde auto gaan wij geheel vrijblijvend voor u op zoek.

maandelijkse kosten zijn

afhankelijk van uw wensen

De voorwaarden en service zijn wel identiek als bij een nieuwe auto op basis van operational lease. Ook bij een occasion lease contract zijn afschrijvingen van de auto, BPM rente, all risk verzekering, schadeverzekering inzittenden, houderschapsbelasting en reparatie inbegrepen. En u heeft geen extra kosten voor vervanging van de banden en vervangend vervoer.

De contracten voor jong gebruikte auto’s kunnen worden afgesloten voor de periode van een maand tot een aantal jaren en met het door u gewenste aantal kilometers per jaar.

 

Flex Drive

Dit is een aantrekkelijke manier van leasen indien u een auto voor één of twee jaren wilt rijden. De flexibiliteit in deze leasevorm zit in het feit dat u het contract kunt verlengen tot de maximale looptijd van 60 maanden.

vanaf

€ 235,- p/m

Uiteraard is de maximale looptijd afhankelijk van het kilometrage per jaar en of u een nieuwe of jong gebruikte auto heeft gekozen. Een contract op basis van flex drive, is full operational lease. U hoeft zich dus niet druk te maken over hoe het zit met de afschrijving, BPM en rente. De houderschapsbelasting, schadeverzekering inzittenden, vervangend vervoer en eventueel de brandstofkaart zijn inbegrepen. Net als de all risk verzekering, reparaties, onderhoud en vervanging van de banden.

 

Short Lease

Als u een startende ondernemer bent of een medewerker aanneemt voor een tijdelijk project of op basis van een jaarcontract is deze leasevorm een uitstekende optie. U least een auto, die binnen de afgesproken categorie valt, voor een korte periode. Dat wil zeggen van 1 tot 12 maanden op basis van full operational lease.

vanaf

€ 250,- p/m

Shortlease is op basis van full operational lease en heeft als voordeel dat dit contract na de eerste maand per dag kan worden opgezegd.

U hoeft zich niet druk te maken over hoe het zit met de afschrijving, BPM en rente. De houderschapsbelasting, schadeverzekering inzittenden, vervangend vervoer en eventueel de brandstofkaart zijn inbegrepen. Net als de all risk verzekering, reparaties, onderhoud en vervanging van de banden.

 

Financial Lease

In tegenstelling tot operational lease bent u bij financial lease, eigenaar van de auto gedurende de periode van het contract en ligt het economisch risico bij u. De auto staat op uw balans en u bent risicodrager voor de restwaarde van de auto.

maandelijkse kosten zijn

afhankelijk van uw wensen

Dit heeft voor u een aantal voordelen. U bepaalt zelf, binnen de fiscale regels, in overleg met uw accountant de afschrijving. En met een grijs kenteken kunt in sommige gevallen gebruik maken van de investeringsaftrek.

Met financial lease beschikt u meteen over de auto van uw keuze. Voor de afgesproken periode zijn er vaste maandlasten. Het aantal kilometers per jaar is aan u, daar wordt geen correctie op toegepast. Zo regelt u ook zelf de belasting, verzekering en het onderhoud. Het is immers uw auto!

 

Sale & Lease Back

Tenslotte kunnen wij u sale & lease back aanbieden. Indien u besluit over te stappen van eigen beheer naar leasing, dan is het prettig om dat samen te doen met een partner die u optimaal service en flexibiliteit kan leveren.

maandelijkse kosten zijn

afhankelijk van uw wensen

De mogelijke leasevorm wordt uitgebreid met u besproken. Uitgangspunt is dat u werkkapitaal en tijd vrijmaakt en ondertussen is alles gericht op uw gemak, zoals een snelle schade afhandeling, inzet vervangend vervoer en verzekeringen.

Als u meer over de leasevormen wilt weten, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 020 506 00 16.