Full Operational Lease


Biedt gemak, volledig beheer en zorgeloos autorijden. Full Operational Lease is mogelijk voor alle merken auto’s en alle kosten zijn vooraf bekend, inclusief onderhoud en verzekering.

Maandelijkse kosten zijn afhankelijk van uw wensen


De voorwaarden en service zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Op basis van het aantal ingeschatte kilometers per jaar wordt het maandbedrag berekend. Afschrijvingen van de auto, BPM rente, all risk verzekering, schadeverzekering inzittenden, houderschapsbelasting en reparatie zijn allemaal inbegrepen. En u heeft geen extra kosten voor vervanging van de banden en vervangend vervoer. De contracten voor nieuwe auto’s worden afgesloten gedurende een vooraf bepaalde periode.

Occasion Lease


Als u kiest voor een jong gebruikte leaseauto, dan kunnen wij u tegen een gunstiger tarief een auto aanbieden uit onze gebruikte leasevloot. Indien wij niet beschikken over de door u gevraagde auto gaan wij geheel vrijblijvend voor u op zoek.

Maandelijkse kosten zijn afhankelijk van uw wensen


De voorwaarden en service zijn identiek aan die van een nieuwe auto op basis van operational lease. Ook bij een occasion lease contract zijn afschrijvingen van de auto, BPM rente, all risk verzekering, schadeverzekering inzittenden, houderschapsbelasting en reparatie inbegrepen. En u heeft geen extra kosten voor vervanging van de banden en vervangend vervoer.

De contracten voor jong gebruikte auto’s kunnen worden afgesloten voor de periode van een maand tot een aantal jaren en met het door u gewenste aantal kilometers per jaar.

Financial Lease


Financial lease is een leasevorm waarbij u een auto aanschaft en wij als leasemaatschappij de auto voor u financieren. U betaalt een aanbetaling naar eigen keuze. 

Maandelijkse kosten zijn afhankelijk van uw keuze


Met Financial lease bent u eigenaar van het voertuig. U betaalt de auto in maandelijkse termijnen af met een vast bedrag. 

Door deze leasevorm te kiezen houdt u uw vermogen beschikbaar. U kunt dit eventueel ook als een investering zien waarbij u maandelijks een stuk afbetaalt. U kunt gebruik maken van investeringsaftrek en teruggave van de btw.

Short Lease


Als u een startende ondernemer bent of een medewerker aanneemt voor een tijdelijk project of op basis van een jaarcontract is deze leasevorm een uitstekende optie. U least een auto, die binnen de afgesproken categorie valt, voor een korte periode. Dat wil zeggen van 1 tot 12 maanden op basis van full operational lease.

Vanaf € 250,- p/m


Shortlease is op basis van full operational lease en heeft als voordeel dat dit contract na de eerste maand per dag kan worden opgezegd.

U hoeft zich niet druk te maken over hoe het zit met de afschrijving, BPM en rente. De houderschapsbelasting, schadeverzekering inzittenden, vervangend vervoer en eventueel de brandstofkaart zijn inbegrepen. Net als de all risk verzekering, reparaties, onderhoud en vervanging van de banden.

Sale & Lease Back


Tenslotte kunnen wij u sale & lease back aanbieden. Indien u besluit over te stappen van eigen beheer naar leasing, dan is het prettig om dat samen te doen met een partner die u optimaal service en flexibiliteit kan leveren.

Maandelijkse kosten zijn afhankelijk van uw wensen


De mogelijke leasevorm wordt uitgebreid met u besproken. Uitgangspunt is dat u werkkapitaal en tijd vrijmaakt en ondertussen is alles gericht op uw gemak, zoals een snelle schade afhandeling, inzet vervangend vervoer en verzekeringen.

Als u meer over de leasevormen wilt weten, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 020 506 00 16.