“Sinds 1 maart ben ik met veel plezier, als administratief medewerker werkzaam bij Vectus Lease. Ik ben dagelijks in de weer met de opmaak van contracten, bestellen van auto’s, administreren van onderhoudsbeurten en afwikkelen van schades. Ondertussen ben ik al best wijs in de autobranche. Dat was tijdens mijn sollicitatiegesprek wel anders. Toen ik vertelde ooit mijn eerste auto gewassen te hebben met een schuursponsje werd er smakelijk om gelachen. Uiteraard word ik daar door mijn collega’s nog regelmatig aan herinnerd. Tja, dát zal mij nooit weer gebeuren!”

“Verder was ik trouwens wél heel zuinig op mijn auto. Ik checkte geregeld de olie, bandenspanning, ruiten- en koelvloeistof. Ik heb nog een paar jaar rondgereden in mijn ogenschijnlijk gewrapte auto -hij had sinds de bewuste wasbeurt een mooie matblauwe kleur- én ik heb nooit stilgestaan. Bij verkoop was hij technisch dik in orde, mede dankzij de regelmatige controles die ik uitvoerde.”

Vakantiechecklist

Janine site“Nu de vakantieperiode eraan komt, zal  een aantal van u meer kilometers aan één stuk gaan rijden, naar veelal warmere gebieden. Ik kan u dan ook echt aanraden om voor de vakantie, de vakantiechecklist te doorlopen. Zo kunt u onbezorgd met uw auto op vakantie gaan!”

Met vriendelijke groet, Janine van Es

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.