Mobiliteitsvormen

Zijn er vragen van de medewerkers voor andere mobiliteitsoplossingen dan een leaseauto? Vectus Lease biedt naast de zakelijke leaseauto  tevens fietsen en motoren. Wij denken graag mee in oplossingen die het best bij het bedrijf passen.

(Elektrische) fiets leasen

Een (elektrische) fiets leasen is de ideale oplossing voor bedrijven met weinig parkeerruimte of die in een stadscentrum zijn gevestigd. Het neemt geen ruimte in, de werknemers blijven vitaler dan met enkel auto’s en heeft een groene uitstraling voor het bedrijf. Eventueel is een fiets zelfs nog te gebruiken / leasen naast de al bestaande leaseauto. Zo is er voor elke gelegenheid en weertype een oplossing. Alle typen fietsen zijn mogelijk, van een “normale” stadsfiets, tot elektrisch of zelfs een Pedelec. Wij bekijken met u wat voor u het meest interessant is.

Motor leasen

Mocht u toch iets verder moeten reizen maar uzelf toch graag op twee wielen verplaatsen dan is motorlease een mooie oplossing. U heeft geen last van files en kunt zich gemakkelijk door het verkeer manoeuvreren. Ook hierbij geld dat het veel parkeerruimte voor de werkgever scheelt. Ook motoren zijn tegenwoordig elektrisch beschikbaar en helpen hierbij mee aan de groene uitstraling. Bij motorlease gaat eigenlijk alles hetzelfde als bij een auto. Ook hierbij geld dat het onderhoud, de wegenbelasting en verzekeringen zijn inbegrepen. Wellicht kan dit wel eens het moment zijn om uw droom motor te bestellen bij een door u gekozen verkooppunt. Eventueel is ook de motor, net als de elektrische fiets, naast de auto te gebruiken, zodat u een ideale mix heeft tussen het praktische van een auto en het fun element van de motor.