Occasion lease Amsterdam

Bent u op zoek naar een occasion lease Amsterdam? Wilt u de kosten drukken? Of hebt u zelf reeds een auto aangekocht waar u geen afstand van wil doen? Dan is Vectus Lease het occasion lease bedrijf Amsterdam waar u naar op zoek bent. Bij ons kunt u zelf een auto aanbrengen die wij u zullen offreren of kunt u kiezen uit de voorraad van auto’s die wij op dat moment hebben staan.

Wanneer u kiest voor occasion lease Amsterdam bij Vectus Lease kunt u gebruik maken van alle merkdealers door heel Nederland. U zit dus niet vast aan een vaste dealergroep of het bedrijf waar u de auto gekocht heeft. Ook heeft Vectus Lease contacten met de grote bedrijven in Nederland als het gaat om het wisselen van banden of het vervangen van een ruit. Op deze manier is er altijd bij u in de buurt een mogelijkheid om banden en ruiten te vervangen of het onderhoud uit te laten voeren.

Vectus Lease zit sinds 2008 gevestigd aan de Rhoneweg 16 in Amsterdam. Vanaf dat moment is Vectus lease ook een gevestigde naam als het gaat om occasion lease in Amsterdam. Naast occasion lease in Amsterdam kunt u bij Vectus Lease ook terecht als het gaat om operational lease, shortlease, flexlease en financial lease. Ook voor advies over de ontzorging van uw wagenpark kunnen wij u van dienst zijn.

Bent u dus op zoek naar een goed en betrouwbaar occasion lease bedrijf Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!