Een tweedehands leaseauto

Vectus Lease is gespecialiseerd in het aanbieden van slimme mobiliteitsoplossingen. Wij helpen u graag of het nu gaat om het opzetten van een autoregeling, advies geven over elektrisch rijden of shortlease mogelijkheden. Samen met u kijken wij graag welke vorm van leasen bij u past.

Occasion lease is financieel aantrekkelijk

Wilt u snel en voordeliger een auto leasen? Dan is occasion lease iets voor u!

Het leasen van een tweedehandsauto is ten opzichte van het leasen van een nieuwe auto financieel aantrekkelijk. Daarbij is de looptijd ook nog eens flexibeler. Bij een jong gebruikte auto is de eerste afschrijving al geweest, waardoor u goedkoper kunt leasen. De term, ‘de kop is eraf’ is een veelgehoorde term in de autobranche. Hierdoor is het dus goed mogelijk dat u uw luxere droomauto toch kunt leasen.

Ook heeft het leasen van een tweedehands auto als voordeel dat er een snelle levertijd mogelijk is. Uw auto staat bij ons al op u te wachten!

Comfort en Kwaliteit

Indien u gekozen heeft om via Vectus Lease een jong gebruikte auto te gaan rijden wordt deze eerst uitvoerig gecontroleerd en indien nodig eerst voorzien van vers onderhoud. U gaat dus altijd de weg op met een goed onderhouden auto waarvan de volledige onderhoudshistorie bekend is. De auto is al voorzien van eventuele opties die u anders nooit gekozen zou hebben. Dat is iets waar u voordeliger extra van kunt genieten. Een occasion leasen kan dus een mooie ‘eye opener’ voor u zijn en vol verrassingen zitten!

Ruime voorraad jonge occasions met flexibele looptijd!

Vectus Occasion Lease beschikt over een ruime voorraad occasion leaseauto’s waaruit u kunt kiezen. Uiteraard kunt u ook zelf zoeken bij de merkdealer naar een gebruikte auto waarvoor wij een passend aanbod kunnen maken.

Mocht u een auto kiezen uit onze eigen Vectus Occasions voorraad dan kunnen wij deze ook met een flexibele looptijd aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van slimme mobiliteitsoplossingen en geven graag advies over de mogelijkheden.

Wij begrijpen dat u altijd op zoek bent naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.