Vectus Lease, persoonlijk advies en flexibele service

Vanaf de start van Vectus Lease in 2008 heeft Marcel Voskuilen vastgehouden aan persoonlijk advies en een flexibele dienstverlening. Vectus Lease is sinds de oprichting gegroeid tot een stabiel autoleasebedrijf met 6 medewerkers en 2 vestigingen in Amsterdam en Amersfoort. Juist omdat wij een relatief kleine leasemaatschappij zijn kunnen wij makkelijker invulling geven aan de wens van de klant.

Mobiliteitsoplossingen op maat​

Vectus Lease is gespecialiseerd in het bieden van mobiliteitsoplossingen op maat. Dat kan bestaan uit het opzetten van een autoregeling, advies over elektrisch rijden of andere vervoersmiddelen. Of het bespreken van shortlease in combinatie met vaste leasecontracten of flexlease contracten. Samen met u kijken wij graag welke vorm van leasen bij u past.

Meedenken is Key!​

Wij proberen altijd mee te denken met het meest gunstige scenario voor de klant. Zo streven wij ernaar zo snel en dichtbij mogelijk een auto te vinden naar wens. In het kader van het milieu en brandstofbeheer zijn elektrisch en hybride uiteraard inmiddels onze core business geworden.

Mocht u met schade of pech stil staan heeft Vectus Lease zijn eigen 24- uursdienst die altijd voor u klaar zijn. Wij komen graag met u in gesprek voor een persoonlijke kennismaking.