Uw auto verkopen en weer leasen

Sale en Lease back is bedoeld om vermogen vrij te maken. Het principe is dat u uw auto aan Vectus Lease verkoopt waardoor u liquide middelen beschikbaar heeft.

Het is, afhankelijk van de staat van het voertuig, mogelijk om de auto in de operational lease of in de financial lease op te nemen. Het grote voordeel van deze constructie is dat een vast bedrag per maand gemakkelijk te budgetteren is. U heeft, afhankelijk van de gekozen leasevorm, een kleiner financieel risico omdat u te allen tijde weet waar u naartoe werkt.

In het geval van financial lease nemen wij een de financiering van het voertuig over, u blijft echter zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, de verzekering en wegenbelasting. Ook blijft u eigenaar van het voertuig, waardoor u eind risico drager bent , maar ook van fiscale regelgevingen gebruik kunt maken.

Indien u kiest voor full operational lease wordt Vectus lease de eigenaar van het voertuig. Echter bent u van elke onvoorziene kostenpost uitgesloten en heeft u ook geen enkel risico voor een eventuele restwaarde aan het einde van het contract.  Bij full operational lease kunnen de componenten in het leasecontract variëren. U bent nog altijd vrij om naar uw (merk) dealer te gaan voor onderhoud.

Sale & Lease Back kan geheel naar wens worden ingevuld

Sale & sale back is mogelijk voor korte en flexibele looptijden, maar ook voor langere vaste contracten.

Het is voor een bedrijf mogelijk om over te gaan met het gehele wagenpark. Wij kunnen dit voor u beheren waardoor u uw handen en middelen vrij maakt om met uw organisatie te investeren en te groeien.

Vectus Lease maakt graag een passend voorstel. Neem contact op voor de mogelijkheden en voorwaarden.