Korte of flexibele operational lease

Short lease is een vorm van operational lease maar dan voor een korte of flexibele looptijd. Bijvoorbeeld als u als werkgever een nieuwe medewerker krijgt, maar deze persoon nog een tijdelijk contract heeft, kan shortlease de ultieme uitkomst zijn.

Eigenlijk is in overleg alle flexibiliteit mogelijk. In het algemeen werken wij met auto’s die wij uit onze eigen voorraad kunnen leveren.

Een gevarieerd, fris en up-to-date wagenpark

Vectus Lease zorgt altijd voor een gevarieerd, fris en up-to-date wagenpark waaruit gekozen kan worden. Shortlease kan variëren tussen 1 maand en uiteindelijk resulteren in vijf jaar lang rijplezier. Echter zal hier altijd een vorm van flexibiliteit in verwerkt worden. Met onze voorraad auto’s en vanuit ons netwerk kunnen wij bijna elke gewenste auto tegen de juiste voorwaarden leveren. Op het moment dat de werknemer toch onverwachts uit dienst gaat kan de auto altijd kosteloos worden ingeleverd. Dit is dan ook meteen het grootste voordeel ten opzichte van full operational lease met een vast contract. 

Bij een lease contract met een vaste looptijd kan de auto niet retour op het moment dat de berijder uit dienst gaat. Eventueel kan een short lease auto ook als voorloper dienen op het moment dat de er een auto in bestelling is bij een dealer. 

In het shortlease contract zit net als bij Full operational lease veel inbegrepen. Denk hierbij aan de verzekeringen, houderschapsbelasting, schade en onderhoud. Het is een complete leasevorm. 

Wij maken een passend voorstel op de door u gewenste voorraad auto. Vectus Lease heeft altijd een aantal auto’s op voorraad die snel ingezet kunnen worden. Zelfs op momenten dat er wat minder aanbod bij de dealers is. 

Een ander voordeel is dat u financieel niet verantwoordelijk bent, de auto zal net als bij full operational lease altijd eigendom blijven van Vectus lease. U bent enkel verantwoordelijk voor het afgesproken leasetarief.

Shortlease is Flexlease

Short lease komt heel dicht bij de term flex lease, dit kan voor uw bedrijf zelfs seizoensgebonden zijn of als u mensen inhuurt op projectbasis. In al deze behoeften willen wij graag mee denken. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden.