Shortlease Amsterdam

Voor een shortlease in Amsterdam en omgeving bent u bij Vectus lease aan het juiste adres. Wanneer u als startende ondernemer een medewerker aanneemt voor een tijdelijk project of op basis van een jaarcontract is deze leasevorm een uitstekende optie. U least een auto, die binnen de afgesproken categorie valt, voor een korte periode. Dat wil zeggen van 1 tot 12 maanden op basis van een full operational lease.

Shortleasing Amsterdam is beschikbaar vanaf € 250 per maand. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe het zit met de afschrijving, bpm en rente. De houderschapsbelasting, schadeverzekering inzittenden, vervangend vervoer en eventueel de brandstofkaart zijn inbegrepen. Net als de allrisk verzekering, reparaties, onderhoud en vervanging van de banden. Dit is eigenlijk alles wat een auto met zich meebrengt. Met shortlease Amsterdam hoeft u zich dus nergens meer zorgen over te maken.

Bij shortleasing Amsterdam kunt u gebruik maken van de merkdealer bij u in de buurt. Vectus Lease is merk en dealer onafhankelijk. Daarom kunt u altijd naar de dichtstbijzijnde merkdealer of reparateur. Op deze manier hoeft u niet onnodig om te rijden wanneer uw auto onderhoud nodig heeft. Als merkonafhankelijke leasemaatschappij voorzien wij u van onafhankelijk advies. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om personenauto’s of bedrijfswagens, nieuwe of jong gebruikte auto’s. Niet alleen bij Shortlease Amsterdam maar bij elke leasevorm geven wij u een duidelijke calculatie zodat u precies weet waar u aan toe bent en snel de weg op kunt.

Voor een shortlease in Amsterdam is Vectus lease voor u de juiste partij! We zien uw aanvraag graag tegemoet.